Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

THE PRESIDENT OBAMA WELCOMES THE POPE TO THE WH:ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ



THE PRESIDENT OBAMA WELCOMES THE POPE TO THE WH
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ας κατανοήσουν οι θρησκευτικοί "ποιμένες" πως ο Θεός είναι Ένας για όλο τον κόσμο...κι ας πάψουν να διαχωρίζουν τους ανθρώπους για να έχουν κέρδος τα "θρησκευτικά μαγαζάκια" που έχουν. 
Οι Ολύμπιοι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων και το καθαρό Ελληνικό Φως, που με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν κατανοήθηκε αλλά αργότερα διαμόρφωσε όλο το Ευρωπαϊκό Πνεύμα, που έφτασε ως την Αμερική, εκεί όπου πρώτοι είχαν φτάσει οι αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μου, ένωσε τον κόσμο μέσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια. Η αλήθεια του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος είναι μέσα σε όλο το Χριστικό Πνεύμα. Είναι μέσα σε όλη τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού, γιατί Χριστός= Άγιο Πνεύμα= ΑΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑ= ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ=ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!
Οι "μισάνθρωποι" που έχουν χαμηλό και μη εξελιγμένο Πνευματικό Επίπεδο, μισούν, έχουν βίαιη συμπεριφορά και διαχωρίζουν τους ανθρώπους, επιβάλλοντας βια. Στον πλανήτη Γη, όλοι οι άνθρωποι όπου κι αν κατοικούν έχουν δικαίωμα στην ευλογία του Θεού, να γεύονται με χαρά τα όσα αγαθά έχει ο τόπος τους.
Όλοι οι άνθρωποι είναι ευλογημένοι κι ας προσφέρει ο καθένας τα καλά του χαρακτήρα του για τον συνάνθρωπό του κι ας εξελιχθεί η κάθε ψυχή προς το καλύτερο! Μπορεί αν θέλει κι επιθυμεί! Γιαυτό οι άνθρωποι υπάρχουν σε ανθρώπινες κοινωνίες!
Ο ΟΗΕ ένωσε τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες κοινωνίες μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, για να μη φτάσει ποτέ πάλι η ανθρωπότητα σε τέτοιες καταστροφές!..
Το πανανθρώπινο πνεύμα είναι εξέλιξη του Πανελλήνιου Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος κι όσοι "φανατικοί πατριώτες" δεν το βλέπουν μέσα από το κοντόφθαλμο νου τους, στα σκοτεινά τους "κόμματα", εύχομαι να συνετιστούν,

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη