Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Νότα Κυμοθοη "Govedarou Art Gallery" Θεσσαλονίκη

Νότα Κυμοθόη "Govedarou Art Gallery"
Θεσσαλονίκη
Στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη 28 καλλιτέχνες συμμετέχουμε στην 1η Smart Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Govedarou Art Gallery, εκθέτουμε τα έργα μας. 
Πρόκειται για έργα μικρών διαστάσεων, μοναδικά και συλλεκτικά, σε πολύ προσιτές τιμές, με σκοπό να μπουν μέσα στους χώρους των συνανθρώπους μας, ώστε να αποκτήσουν το αυθεντικό έργο τέχνης, και να το χαρούν, του οποίου η αξία είναι πολύ μεγαλύτερη, από τη χαμηλή τιμή, στην οποία οι συμμετέχοντες το προσφέρουμε.
Έργα τα οποία, αφ΄ ενός δεν αναπαράγονται, αφ΄ ετέρου ο ζωγράφος δεν μπορεί πάλι να ζωγραφίσει, γιατί, τα έργα τα οποία εδώ εικονίζονται, αποτελούν εργασία, εμπνευσμένη μέσα από τον υπέροχο κόσμο του ζωγράφου, 3 διαφορετικών χρονικών εποχών.
Η τεχνοτροπία, τα χρώματα και οι παραστάσεις, έχουν να διδάξουν πολλά. Διότι ο ζωγράφος ασκεί παιδεία εκ των άνω προς τα κάτω κι αυτός είναι ο σκοπός, ο δικός μου. 
Ευχαριστώ όλους τους επισκέπτες, φίλες και γνωστούς, ανθρώπους φιλότεχνους, οπού γνώρισα στη Θεσσαλονίκη, για την αγάπη τους στη ζωγραφική και την τιμή οπού μας έκαναν, να έρθουν στην έκθεσή μας, η οποία θα διαρκέσει έως τα μέσα του Δεκέμβρη.
Κι όταν συναντώνται Ρουμελιώτες, οπού τώρα ζουν στην Θεσσαλονίκη, η έκπληξη είναι μεγαλύτερη ακόμα αλλά μαζί και η χαρά.
Εικαστικοί και φιλότεχνοι μαζί με τη χαρά όλη απλωμένη στα πρόσωπα!..
Αυτή είναι η μεγάλη χαρά, οπού απλώνεται σε φιλότεχνους και εικαστικούς, όταν συναντιέται η ανώτερη ψυχή τους μέσα σε χώρους δημιουργίας.
Κι αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, γιατί η τέχνη του χρωστήρα, ωθεί τις ανθρώπινες υπάρξεις σε άλλα πνευματικά επίπεδα.
 Θα έπρεπε λοιπόν, τα σχολεία, να έχουν επισκέψεις σε αίθουσες τέχνης και να διδάσκουν οι ζωγράφοι τους μαθητές, για τη δημιουργία της ζωγραφικής, μέσα από τα ίδια τους τα έργα, διότι παρακολουθώντας οι μαθητές εκθέσεις, όπως αυτή, στην Govedarou Art Gallery, όπου 28 διαφορετικοί άνθρωποι σε τρόπο σκέψης, παρουσιάζουμε τη ζωγραφική μας για όλους, θα έχουν πολλά να ωφεληθούν.
Η Govedarou Art Gallery είναι ένας υπέροχος χώρος, προσβάσιμος εύκολα. Ίσως, γιατί η όμορφη Θεσσαλονίκη, έχει αυτό το πλεονέκτημα, το να μπορείς να φτάσεις στην παραλιακή απ΄όπου κι αν βρίσκεσαι. 
Η Govedarou Art Gallery είναι στο ύψος όπου βρίσκεται και το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. 
Οι φοιτητές και φωτογράφοι της πόλης, μας είπαν πως είναι εύκολο για κάποιον οπού κάνει τον περίπατό του, στην παραλιακή να έρθει έως την έκθεση.

Ακριβώς απέναντι, είναι η Govedarou Art Gallery, στην οδό Γ. Παπανδρέου 5, στάση Γεωργίου (πρώιν Ανθέων), αν θέλει κάποιος να πάρει λεωφορεία (αριθμ. 5 ή 6)  από την πλατεία Αριστοτέλους (κέντρο της πόλεως), είναι εύκολο να φτάσει και να χαρεί την έκθεσή μας αλλά 

και ν΄αγοράσει έργα τέχνης μας, αφού οι τιμές είναι προσιτές για όλους! Η έκθεση παραμένει ανοιχτή έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017. Η αίθουσα ανοίγει στις 11.00 π.μ. (Κάνοντας κλικ στην άνω εικόνα, θα δείτε τα ωράρια λειτουργίας της έκθεσης). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε!..
Νότα Κυμοθόη:Εικαστικός και Λογοτέχνης
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .