Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ: (βιβλίο Νότα Κυμοθόη) ΜΕΡΟΣ 1ο


ΜΕΡΟΣ 1ο: 


ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ και τις φοβίες που έθρεψαν και τρέφουν οι ΟΜΑΔΕΣ που τον επικαλούνται:

Η Γέννηση του Εμμανουήλ που ονομάστηκε Ιησούς(από τους Έλληνες) από το Ίαμα=Θεραπεία (επειδή ήταν Μέγας Θεραπευτής) και Χριστός=Εκλεκτός (ονομάστηκε έτσι από τους Έλληνες εκείνης της εποχής), στη Διδασκαλία Του, που περιλαμβάνεται στα 4 Ευαγγέλια (από το Ευαγγέλω=μεταφέρω καλές ειδήσεις), κρύβει όλη την αλήθεια και όλη τη δύναμη για τη γνώση του ανθρώπου και θεανθρώπου, φύση δηλαδή, που έχει ο κάθε άνθρωπος. 
Πόσοι όμως έχουν κατανοήσει αυτή τους τη φύση;
Καλημέρα:) σε όλους και όλες! Κάνω αναρτήσεις σχετικές με το Χριστιανισμό και με τσεκάρουν οι χριστιανοί. Κάνω αναρτήσεις σχετικές με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και με τσεκάρουν οι λάτρεις και γνώστες του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.
Φιλαράκια μου καλά, σας αγαπώ όλους και όλες όπου κι αν ακουμπάτε την καρδιά σας. Ακόμα κι όσοι δεν πιστεύετε την ΑΛΗΘΕΙΑ του ΦΩΤΟΣ για την οποία μίλησε ξεκάθαρα ο Ι. Χριστός, ακόμα κι εσάς όλους/ες σας αγαπώ. Δεν θέλω ν΄ αλλάξω τίποτα σε κανέναν σας. Απλά θέλω να μιλήσω για την άγνοια μέσα στην οποία φωλιάζουν οι φόβοι σας.
Καλημέρα

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ© Nότα Κυμοθόη