Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


Το 1163 μ.Χ. ο  Μανουήλ Α', Κομνηνός έδωσε αυτόν τον "τίτλο" στον γαμπρό του Μπέλα Γ΄ που τότε ήταν διάδοχος του θρόνου του αυτοκράτορα του Βυζαντίου. Από τότε, λόγω των δύσκολων ιστορικών πολέμων, διατηρήθηκε ο τίτλος στην υστεροβυζαντινή αυλική ιεραρχία για όλους τους γιους του αυτοκράτορα, ακόμα και στον μικρότερο, που στεφόταν συμβασιλέας... Από το Βυζάντιο ο τίτλος "Δεσπότης" διατηρήθηκε στην Τραπεζούντα, στη Βουλγαρία, στη Σερβία αλλά με το όνομα Δεσποτάτα (Ηπείρου, Άρτας, Αγγελοκάστρου, Θεσσαλονίκης, Μοριά, Μυστρά). Μετά από την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, ο Μωάμεθ Β΄ διατήρησε όλα τα προνόμια των Δεσποτών στις Δεσποτίες που είχαν για να έχει την υποστήριξή τους. Έτσι έδωσε προνόμια και σε όλες τις ορθοδόξες εκκλησίες που συνεργάζονταν μαζί τους για να επωφελούνται όλων των ευεργεσιών του. Έτσι ο τίτλος "Δεσπότης" παραχωρήθηκε στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και μεταβιβάστηκε στην ιδιοκτησία του Πατριάρχη, με τον όρο αυτός να είναι "Τούρκος" υπήκοος και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Σήμερα όμως το 2015 τι συμβαίνει στη χώρα μας Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Δεσποτάδες και τι σχέση έχουν με τον Ορθόδοξο Θρόνο και τι σημαίνει αυτό;

Μας αφορά όλους στη χώρα Ελλάδα, διότι η αλήθεια κρύβεται, απ΄ όσους έχουν "ταυτιστεί" με όλο αυτό το όνειρο και δίνουν τη δύναμή τους στους Δεσποτάδες, οι οποίοι αφ΄ ενός έχουν εξουσία, αφ΄ ετέρου η χώρα Ελλάδα σχετίζεται με την Τουρκία και ο κόσμος δεν το γνωρίζει...

Αποτελούν μέρος της "τρομοκρατίας" στη χώρα Ελλάδα οι Δεσποτάδες;
Πικρή αλήθεια κάτω από τα λαμπερά ενδύματα και η παροιμία "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός", τώρα οπού το χρυσάφι είναι πολύ της...μόδας, ας δούμε όλη την αλήθεια κατάματα, γιατί κουράστηκε ο ελληνικός λαός απ΄ όλη την κατά καιρούς τρομοκρατία στην Ελλάδα!..

Με αφορμή αφ΄ενός τα χθεσινά γεγονότα στην Αθήνα, αφ΄ετέρου το μίσος που τρέφουν για τις αριστερές κυβερνήσεις που τις χαρακτηρίζουν "άθεες", αλλά και όλη την "προπαγάνδα" τους επί σειρά-σειρά ετών μέσα στους ορθόδοξους ναούς, όπου φανατίζουν τους πιστούς ενάντια στους Τούρκους...δηλαδή...ενάντια στον ίδιο τον Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης, που είναι Τούρκος υπήκοος.
Πίσω απ΄ όλους αυτούς, είναι η ίδια η Ρωσία και ο Πατριάρχης Ρωσίας, που είναι Ρώσος υπήκοος, κρατά κι εκείνος τους τίτλους των Δεσποτάδων και φυσικά το όνειρό του είναι ο αυτοκρατορικός θρόνος της Κωνσταντινούπολης και η απελευθέρωση του ορθόδοξου πατριαρχείου από την τούρκικη κατοχή.
Χρησιμοποιώντας το όνειρο των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών ορθόδοξων χριστιανών σκορπισμένων ανά την υφήλιο, έστησε τη δική του...κατακτητική μηχανή για έξοδό του στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο κατά της Αμερικής και κατά της ανερχόμενης Ευρώπης.
Η Αμερική χτυπήθηκε...στους δίδυμους πύργους της...
Αλλά ο κόσμος δεν κατανοεί τι έχει συμβεί...
Ο αντίχριστος λένε...Ο σατανάς του χρήματος λένε...

 Η Συρία, αποτελεί μια μεγάλη "αυλόπορτα" για τα πετρέλαια της Μεσογείου κι όλων των χωρών γύρω από αυτήν. Αλλά και η Ελλάδα, αποτελεί το "φιλέτο" καθώς δρομολογήθηκαν μια σειρά από συμφωνίες "μνημόνια" τα είπαν. Η λέξη έχει σχέση με τη "μνήμη"...

Το όνειρο της Ρωσίας, τόσα χρόνια δρομολογείται με πολλά και σατανικά σχέδια, χρησιμοποιώντας επί ημερών μας, μέχρι και τις πανέμορφες Ρωσίδες που μετά την πτώση του Γκορμπατσώφ γέμισαν όλα τα μπαρ και πορνεία της Δύσης. Ο τρόπος στρατολόγησης και η μεγαλύτερη δύναμη του "αιδοίου" μέσα στις οικογένειες των Ελλήνων και του δυτικού πολιτισμού δηλαδή έλεγχος $ και Ευρώ!..Αλλά τι σύμπτωση αλήθεια να είναι προστατευόμενες των Δεσποτάδων όπως και οι Σέρβες, Βουλγάρες κι αργότερα οι Αλβανίδες, Ρουμάνες κ.λ.π.
 Τι έχει συμβεί; Ποιος προωθεί αυτό όπου έγινε; Ή μήπως κάποιοι έχουν ξεχάσει; 
Συνεχείς καταστροφές στο κέντρο των μεγάλων πόλεων στην Ελλάδα. Πυρκαγιές και καταστροφές σε νησιά και Πελοπόννησο; 

Η Κύπρος έζησε τη ρωσική κατάκτηση με όλη την οικονομία της να έρχεται στα χέρια της Ρωσίας και είχε γεμίσει με ρωσικές επιχειρήσεις, ρωσικές πινακίδες, ρώσικες επενδύσεις χρυσού, πορνείας, ναρκωτικών και παντός είδους επενδύσεων, μέχρι το 2012 που...έκοψε το ...ρούβλι, για να χτυπήσει την οικονομική αγορά της Δύσης.
Την ίδια εποχή, μπλοκάρονται τα ρωσικά χρήματα στις τράπεζες της Κύπρου και στην Ελλάδα η Αγροτική τράπεζα συγχωνεύεται με την Τράπεζα Πειραιώς...
Τι έχει συμβεί; 
Αλλά και τι έχει αλήθεια συμβεί όλ' αυτά τα χρόνια στη χώρα Ελλάδα; Ας τα φέρουν στη μνήμη, όσοι κι όσες κόπτονται για τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο (??????), φευ!..

Δεν ξεχνάει κανείς το τι έγινε το 2013 με τους βομβαρδισμούς του Πούτιν...
Δεν ξεχνάει κανείς το μπλοκάρισμα των ελληνικών τραπεζών...
Δεν ξεχνάει κανείς την Ανατολική Συμμαχία της Ρωσίας...
Η Γαλλία χτυπήθηκε κι όλη η Ευρώπη έχει γίνει ανάστατη...ενώ η Ρωσία επεκτείνεται...
Κι ερχόμαστε στις πρόσφατες καταστάσεις...
Μια Ελλάδα οικονομικά κατεστραμμένη με μια "αντιπολίτευση" που ολόσωμη ψήφισε τα μνημόνια να μισεί την κυβέρνηση Τσίπρα και όλη την αριστερά, καταστρέφοντας την όποια συνείδηση διαφωνίας κι όλους τους αγώνες των έως τώρα εργαζόμενων...Μισώντας και όλους όσους αγαπούν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, το οποίο "παράνομα" ενώ λαθρανασκάφτουν με τους δικούς τους "κολλητούς" εργάτες, το εξάγουν παράνομα ή νόμιμα από την Ελλάδα.

Σήμερα στην Ανατολική Μεσόγειο και ανοιχτά της Συρίας έχουν συγκεντρωθεί:
1)Η Ρωσία με το ρωσικό στόλο της από 13 πολεμικά πλοία (1 καταδρομικό "Μόσχα"+2 αντιτορπιλικά+1 φρεγάτα+3υποβρύχια+6 πολεμικά πλοία εξοπλισμένα πλήρως) και η οποία έχει φροντίσει να έχει 2 βάσεις:α) Στην Ταρτούς και β) στην Λαττάκεια ενώ ζήτησε και από την Κύπρο να της παραχωρήσει "βάση" για τα πολεμικά της σχέδια.
Διεξάγει στρατιωτική άσκηση στην Ινδία, η οποία αποτελεί μέρος της Ανατολικής Συμμαχίας, όπως αποτελούσε και η Τουρκία, την οποία η Ρωσία εξαπάτησε...
Θυμάται μήπως κάποιος τι έγινε στο Μαρί της Κύπρου το 2012;
2)Η Τουρκία έχει συγκεντρώσει: 34 πολεμικά πλοία (20 αντιτορπιλικά+3 κορβέτες+1 υποβρύχιο+14 πολεμικά πλήρως εξοπλισμένα+1 φρεγάτα που επιτηρεί)
3)Η Δυτική Συμμαχία (Βρετανία, Βέλγιο, Ολανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) συμμετέχουν με 1 πολεμικό πλοίο εκτός από:
*ΗΠΑ με 3 αντιτορπιλικά AEGIS
*Γαλλία με 1 αεροπλανοφόρ+2 αντιτορπιλικά+1φρεγάτα+1πολεμικό συλλογής ηλεκτρονικών πληροφοριών και
*Ιταλία με 1 υποβρύχιο +1 φρεγάτα
ΣΤΟΧΟΣ είναι η...Ράκκα όπως λένε, όπου είναι η πρωτεύουσα των μουσουλμάνων τρομοκρατών...

Επανέρχομαι στο θέμα "Δεσποτάδες"...
Κρατάνε Δύναμη (διασυνδέσεις τίτλων)+ χρήμα αμύθητο αλλά και "σταυρούς χρυσούς" φανατίζοντας τους αφελείς!..
Η περιουσία μόνον στην Ελλάδα:
*5.000.000.000.000 Ευρώ η μοναστηριακή περιουσία τους δηλαδή 15 φορές το ελληνικό χρέος.
Ήτοι:
1.300.000 στρέμματα εκκλησιαστική περιουσία και αναλυτικά είναι:
*732.000 στρέμματα βοσκοτόπια + 367.000 στρέμματα δασικές εκτάσεις +189.000 στρέμματα γεωργικές εκτάσεις καλλιέργειας+400.000 στρέμματα χωρίς τίτλους+βραχονησίδες+νησιωτικά συμπλέγματα+θέατρα+Ξενοδοχεία+βενζινάδικα+πολυκατοικίες+γραφεία+εκδοτικούς οίκους+εφημερίδες+βιβλία+εικόνες+κοσμηματοπωλεία+κεροπωλεία+κατασκηνώσεις+πλοία+αεροπλάνα+800 γραφεία+λιμουζίνες αυτοκινήτων (mercedes+volvo+BMW+τζιπ πολυτελείας)+2 Α.Ε. (1η για διαχείριση Κοινοτικών Κονδυλίων με το όνομα:ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ και ΕΡΓΩΝ Α.Ε. και 2η για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.)+Μετοχές σε Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank+τοκογλυφικά επιτόκια με τα οποία στηρίζουν το ελληνικό χρέος με αντάλλαγμα την συνεχή χειροτονία ιερέων (δωρεάν σπουδές+μισθός).

Ο μισθός των κληρικών στο καταχρεωμένο ελληνικό κράτος αποτελεί 1.000.000/έτος στον κρατικό προϋπολογισμό.

Έφεραν τον ελληνικό λαό στο χείλος του γκρεμού οικονομικά αλλά αντί να σώσουν τη χώρα από το οικονομικό της χρέος, τοποθετούν μάρμαρα στις εκκλησίες, μικροφωνικές εγκαταστάσεις + κάνουν εκδόσεις σε βιβλία, σε cd, ημερολόγια (τα πουλάνε δίχως αποδείξεις σε ναούς που έχουν κάνει μαγαζάκια και με μικροπωλητές σε νοσοκομεία, ιδρύματα, σε δρόμους, και παντού)+χρησιμοποιούν ταλαίπωρους μέσα στο metro,στον ηλεκτρικό και σε κάθε γωνία για να ζητιανεύουν με μια πινακίδα (πεινάω ελεήστε με στο όνομα του Χριστού)+πουλώντας αναπτήρες διαφημιστικούς, χαρτομάντιλα ή παίζοντας μουσική ή παλιότερα με ένα μωρό στην αγκαλιά ζητιανεύοντας...
Τα ίδια αυτά άτομα διακινώντας και ναρκωτικές ουσίες, έκαιγαν με κουκούλες τις πόλεις κάθε φορά που γινόταν μια διαδήλωση μαζί με άλλους δικούς τους φανατικούς μέσα σε ποδοσφαιρικές ομάδες και μαθητιώσα νεολαία...Ποιος να χτυπήσει ποιον; Όταν οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες κι Ελληνίδες είναι στην Αστυνομία και πιστεύουν στο Χριστό; Οι Δεσποτάδες έχουν φροντίσει να τους έχουν με το μέρος τους, όπως και το Δικαστικό σώμα και τους κομματικούς Αρχηγούς; Μόνο με την "αριστερά" δεν τα πάνε καλά...
Αλήθεια γιατί; Γιατί μισούν την αριστερά κομματική ιδεολογία, στην Ελλάδα οι Δεσποτάδες;

Χρησιμοποιούν τρόμο και φανατισμό...φράζοντας κάθε ανάπτυξη και κάθε ατομική επιχείρηση που δεν εντάσσεται στην δική τους "ομπρέλα προστασίας", χρησιμοποιώντας ομάδες τρομοκρατών σε κάθε περιοχή...
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, την οποία απλά χρησιμοποιούν για να "άρχουν" με όλη την Σολομωνική μαγεία μέσα στις τάξεις τους...για να διατηρούν τις "τραπεζικές" συναλλαγές τους ανέπαφες οδηγώντας την ελληνική οικονομία σε πραγματικό μαρασμό. Στόχος τους, είναι το παγκόσμιο θρησκευτικό κράτος; Ανταγωνίζονται το Ισλάμ;..
Οδηγούν σε Γ΄Παγκόσμιο Θρησκευτικό πόλεμο την ανθρωπότητα για δική τους δόξα, προσβλέποντας σε "ενθρόνιση" θρησκευτικού ηγέτη σε Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ελλάδα, Αλβανία, Κωνσταντινούπολη...Μακεδονία!..
(συνεχίζεται...)