Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Από την αρχαία Θεά Εστία στη Μητέρα Μαρία"

                                           Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη "Από την αρχαία Θεά Εστία στη Μητέρα Μαρία"


Η μητέρα, μάνα, γυναίκα, ήταν πάντα η αέναη δύναμη κάθε ανθρώπου σε όποιο σημείο της γης κι αν είχε γεννηθεί. Στην πορεία πήρε τη θέση της ο Πατριάρχης και η αρσενική ενέργεια οδήγησε την ανθρωπότητα σε μια σειρά από ενέργειες διαχωρισμού και διχασμού των ανθρώπων επάνω στη γη, οπού προέρχονταν από διαφορετικές μητέρες. Οι αρνητικές αυτές ενέργειες δεν είχαν βάση την ΑΓΑΠΗ μια από τις κορυφαίες Αρετές του ανθρώπου, για΄τι δίχως αυτήν την Αρετή, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα.
Η αρχαία Θεά Εστία είναι η δύναμη της κάθε οικογένειας, της κάθε ομάδας ανθρώπων, της κάθε κοινωνίας. Είναι το φως οπού φώτιζε αέναα το κάθε παιδί της μάνας όπου κι αν βρισκόταν.
Η αρχαία Θεά Εστία ήταν στο θρόνο της αέναα Δύναμη κι έμεινε στη μνήμη και στο DNA ως η δύναμη της μάνας για κάθε παιδί μέσα στην επερχόμενη πατριαρχική εξουσία. Σε αυτήν την εποχή, όπου η πατριαρχική εξουσία ήταν στις μεγάλες δόξες της αλλά αιματοκύλησε τα παιδιά της Μητέρας Θεάς ήρθε στον κόσμο ο Ιησούς Χριστός, οπού μίλησε πάλι για ενότητα κι αγάπη. Μίλησε απ΄την καρδιά για την καρδιά!!!
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Γι΄αυτήν την καρδιά, οπού ολόγυρά της οι άνθρωποι τοποθέτησαν φραγμούς με τις αρνητικές ιδέες τους, με τις αρνητικές ενέργειές τους μέσα σε κοσμικές εξουσίες δίχως πραγματική Αγάπη για τον συνάνθρωπο. Οι ενέργειες αυτές κατέστρεψαν την Εστία, αυτήν την ενέργεια της αρχαίας Θεάς των Ελλήνων και όλου του τότε γνωστού κόσμου!..Η ιστορία των πολέμων είναι γεμάτη από καταστροφές τις οποίες κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί. Κανένας ηθικός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί. Υπάρχουν λογικοί και ηθικοί άνθρωποι;
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Η Μαρία Μαγδαληνή ήταν υπαρκτό πρόσωπο και γνώριζε πολύ καλά τον Ιησού Χριστό καθώς ήταν και η ίδια Μυημένη σε όλη τη Διδασκαλία του αλλά κι Ευλογημένη από τον ίδιο και Πεφωτισμένη την ημέρα της 50Κοστής. Οι 50 Ημέρες δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά φανερώνουν ακριβώς την 5η Διάσταση στην οποία θα περνούσε η ανθρωπότητα σε μελλοντικούς χρόνους. Το γνώριζαν οι Πεφωτισμένοι κι ο Ιησούς Χριστός μιλούσε για Φως!!!
Η μητέρα Μαρία του Ιησού Χριστού, γνώριζε επίσης για όλη αυτή τη μεγάλη αλήθεια!!!
Η Μητέρα του Ιησού Χριστού η Μαρία έλαβε το Φως της 50ΚΟΣΤΗΣ Πεφωτισμένη και η ίδια, ως μητέρα οπού κρατούσε στην Εστία της τον Υιό της Ιησού Χριστό!..Η Μητέρα Μαρία, μητέρα του Ιησού Χριστού, πήρε τη θέση της Εστίας μέσα στη ζωή κάθε παιδιού και κάθε ανθρώπου στα χρόνια οπού ακολούθησαν μετά από την 50ΚΟΣΤΗ ημέρα!..Είναι το Ρόδο το Αμάραντο, αυτό το Αιώνιο Φως της αρχαίας Θεάς Εστίας, οπού άσβεστο καίει σε κάθε καρδιά και σε κάθε ιερό χώρο, από τους χώρους τους ιερούς=εκκλησίες (από την έκκληση, το κάλεσμα σε αυτές). Μέσα στην πατριαρχική κοινωνία σε όλον το γνωστό κόσμο η Μητέρα Μαρία αλλά και η Δύναμη της μάνας είναι Αιώνια!
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Το θεϊκό Φως, το Πανίερο Φως, το Άγιο Φως φωτίζει κάθε άνθρωπο όπου γης κι ο κάθε άνθρωπος το προσλαμβάνει ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Δεν υπάρχουν διακρίσεις από το Θεό του Φωτός!!!
                                   Photography ant painting Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη
Σε όλους προσφέρει το Φως Του!!!
Αυτό το Φως δεν έχει διακρίσεις σε φύλλο γέννησης, σε φυλές κι εθνικότητες, μήτε ορίζεται!!!

Ευχαριστούμε την Α΄Αρχή την Α΄Αιτία για Όλα και για Όλη την αέναη ροή και φώτιση, γιατί η Xαρά του Πανίερου Φωτός της ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και η Eλπίδα της Χαράς του Πανίερου Φωτός της ΜΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ανήκει σε όλα τα πλάσματα!!!

Ποιος λοιπόν είναι "αυτός" ο επίγειος άνθρωπος, που έχει "εξουσία" στη γη και ισχυρίζεται απειλώντας απ΄τον επίγειο κοσμικό του θρόνο, να θέλει με τις αρνητικές του ιδέες και αρνητικές πράξεις διαχωρισμού των ανθρώπων, να "εξουσιάσει κοσμικά και θρησκευτικά" το Πανάγιο Πνεύμα; Ποιος ίδρυσε τις θρησκείες; Ποιος διαχώρισε τον κόσμο; Ποιος υποτίμησε τόσα χρόνια τη γυναίκα, απαγορεύοντας να εισέρχεται σε χώρους, όπου "άρχουν" και εισέρχονται μόνον άντρες σε ιερά; Όλα είναι Τέλεια μέσα στην ατέλειά τους για να φανερωθεί Όλη η Δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να κατανοήσουν, οι έως τώρα υποστηρικτές της όποιας ανισότητας, πως ενώπιον Θεού είμαστε Όλοι ΈΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!
Στις ημέρες μας έγινε και γίνεται μια μεγάλη αλλαγή, την οποία δεν κατανοούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Η Θηλυκή ενέργεια προσπαθεί να βρει την θέση της και πάλι και δεν συμβαίνει αυτό από ανθρώπινη ενέργεια, αλλά γίνεται αφού το θέλει ο Θεός του Φωτός!!! Η Μητέρα, η θεϊκή αυτή ενέργεια, οπού αποτελεί τον ομφάλιο λώρο κάθε ύπαρξης, παίρνει και πάλι τη θέση οπού της αφαίρεσαν οι "πατριαρχικές" κοινωνίες.

Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη


Αυτό συμβαίνει αργά-αργά με τη θηλυκή ενέργεια να προσπαθεί να ισορροπήσει μέσα στην αρσενική ενέργεια και αντίθετα, ώσπου να έρθει πραγματική κάθαρση του μεγάλου γονιδιακού μπερδέματος σωματικά και πνευματικά!.. Όλα είναι τέλεια μέσα στην ατέλειά τους καθώς θέλει κι ο Θεός!!! Έχετε ποτέ σκεφτεί γιατί στο μυστήριο τέλεσης του γάμου στέκεται η γυναίκα στ΄ αριστερά του άντρα; Οι γιατροί βιολόγοι υποστηρίζουν πως το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου δρα με την αρσενική ενέργεια και το δεξιό ημισφαίριο με την θηλυκή ενέργεια!!! Έτσι στέφεται το ζευγάρι εις "γάμον" κοινωνία, για την αναπαραγωγή του ανθρωπίνου είδους!!! Η αρχαία Θεά Εστία όπου ως Οικονόμος της οικίας, ως Τροφός του βρέφους της, ως Ύπαρξη που φέρνει ζωή από το σώμα της και ως Ιερή Σύντροφος του αρσενικού, θα πάρει και πάλι την Ιερή θέση όπου είχε, κι αυτό συμβαίνει αργά-αργά και σταθερά, ως θέλει κι ο Παντοδύναμος Θεός της Α΄ Αρχής και του Α΄Αιτίου!!!... Τίποτα από τις παλιές ενέργειες δεν έχουν θέση στο μέλλον της ανθρωπότητας!..Ξηλώνονται αργά και σταθερά...
Ευχαριστούμε την τεχνολογία που έφερε στο φως τη γνώση της γνώσης απόκρυφων μυστικών, τα οποία για να γνωρίσει κάποιος ερευνητής, έπρεπε να ταξιδέψει ως τις χώρες αυτές και να τα βρει στις κρυμμένες βιβλιοθήκες των κλειδωμένων "ιερών", όπου φυλάγονται για τη χρήση μόνον των "πατριαρχών" κι "αυτοκρατόρων" για να άρχουν. Τους ευχαριστούμε για τη γνώση που μας έδωσε η "εξουσία" τους και με την Ευλογία του Πανίερου Πνεύματος της Α΄Αρχής και του Α΄Αιτίου ας ελευθερωθούν οι υπάρξεις μας από αυτούς!
Καλημέρα σε όλους και όλες!!!
Με Φως και Αγάπη για το Φως και την Αγάπη Όλων!!! Ευχαριστώ την Αγάπη!!!
Νότα Κυμοθόη