Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ:Γράφει η Νότα Κυμοθόη 2014


ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη 2014


Είναι θλιβερό σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε κι αναπτύχθηκε η Φιλοσοφία, να υπάρχει ακόμα σκοταδισμός και ρατσισμός αλλά και βία κατά των γυναικών.

Στο βιβλίο Φυσικής της Ε΄ Δημοτικού υπάρχει ένα έργο όπου μέσα σ΄ένα μπλέντερ αλέθονται σώματα γυναικών και νεαρών κοριτσιών.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε, συντάχτηκε, διορθώθηκε αλλά και εικονογραφήθηκε από εκπαιδευτικούς του τμήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και φυσικά έχει Υπεύθυνο έκδοσης και Επιμέλειας του Εκδοτικού Οίκου που το έχει εκδόσει.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα...όμως στο θέμα "ΠΑΙΔΕΙΑ" κι ότι αφορά το "ΠΑΙΔΙ" αλλά και τα "ΣΧΟΛΕΙΑ" καλό θα είναι να ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Υπάρχει ΒΙΑ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;
Ας απαντήσει ο κάθε ένας γονιός που στέλνει τα παιδιά του και γνωρίζει να πει, τι υπάρχει κι αν υπάρχει...

Αλλά όταν μιλάμε για βιβλία και για το ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, τότε η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, από ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!..

ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ κι όχι ΜΟΝΟΝ ν΄ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά...ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ την οποία έχει επιβαρυνθεί ο ελληνικός προϋπολογισμός και οι ΈΛληνες φορολογούμενοι!..

Ας ευχαριστήσουμε τον Ιάπωνα εικαστικό, οπού θίγει αυτό το θέμα που αφορά τη γυναικεία φύση, η οποία κακοποιείται ακόμα από ομάδες θρησκευτικές και κομματικές...
Ας δει η παγκόσμια κοινότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το όλο θέμα κι ας αποφασίσει να αποκαταστήσει επιτέλους τη γυναίκα ως άνθρωπο μέσα στην ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!..

Στο θέμα ΘΡΗΣΚΕΙΑ υπάρχει η πιο μεγάλη ΒΙΑ κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ο πιο μεγάλος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!..
Ο ΘΕΟΣ έγινε ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ...
ΕΝΩ ήταν πριν... ΓΥΝΑΙΚΑ και είχαμε ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ...τη ΓΑΙΑ...
Ο ΖΕΥΣ ΣΩΤΗΡ...υποβίβασε τη δύναμη της Γαίας
και...
Ενώ επιλέχτηκε η Μαρία ως ΝΑΟΣ ΘΕΟΥ από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και γεννήθηκε ο Χριστός, ο οποίος θύμησε στην ανθρωπότητα την αλήθεια...επιμένουν οι διάφορες ομάδες με πείσμα να ΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Στο πρόσωπο της ΘΕΟΤΟΚΟΥ οπού είναι ΑΓΙΑ και ΚΑΘΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ την οποία δεν θεωρούν ΘΕΟ, αλλά μήτε έχουν κατανοήσει οι ιερείς, πως ο Ι. Χριστός μίλησε για ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ και είπε: ΑΓΑΠΑ ΤΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ Ως ΕΑΥΤΟΝ!..

 Μίλησε για την αγάπη στο συνάνθρωπο. Είπε: "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"...

Μίλησε για την αλήθεια οπού ο κάθε ένας είναι.
Είμαστε Φως Θεού και είμαστε κατά χάρη ημίθεοι οπού σε όλη τη ζωή μας προσπαθούμε να γίνουμε αθάνατοι μέσα από τις πράξεις μας...Αυτό είναι το νόημα της Παραδεισένιας ζωής μας κοντά στο Θεό. Η αθανασία της ψυχής!
Πολύ ωραία λοιπόν. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!..
ΑΥΤΗΝ ΟΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ!..
'Εχει η ψυχή φύλλο; Είναι αρσενική ή θυληκή;

ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ!..

ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ:
ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΜΗΤΕ ΘΥΛΗΚΟ!

ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!
 ΦΩΣ όπως καθαρά είπε ο Χριστός και τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ!
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!..
ΑΣ πάψουν οι διακρίσεις για λόγους κερδοσκοπικούς στις θρησκευτικές ομάδες!

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΑ είναι ο ΦΟΒΟΣ που σπέρνουν για το ΘΕΟ για να έχουν πιστούς οπαδούς οι διάφορες θρησκευτικές ομάδες!..
Η ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ!..
Ως γυναίκα έφριξα μόλις είδα αυτή τη σελίδα...Ήρθε στο νου μου όλη η βία των πολέμων και όλη η βία των θρησκειών και η ανισότητα που υπάρχει...Αλλά εκεί οπού δεν κατανοεί σήμερα η ανθρώπινη κοινωνία αυτό που συμβαίνει, είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση...
Αυτό αποτελεί ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑ κατά της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ και ιδιαίτερα κατά της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ. Πολτοποιεί τη γυναίκα, η οποία είναι μάνα όλης της ανθρωπότητας...

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη