Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

NΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "Το παλαιό σπίτι" ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

"Το παλαιό σπίτι"

ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όστρια το Ανθολόγιο ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ. Περιλαμβάνει Ποίηση και Διηγήματα 63 έμπειρων ποιητών-πεζογράφων με ποικίλη θεματολογία. 


Ένα καλαίσθητο βιβλίο από τις Εκδόσεις Όστρια που είναι το ιδανικό δώρο για τις γιορτές και αξίζει να διαβάσετε μικροί και ηλικιωμένοι! Προσεγμένο συλλογικό έργο  που δημιουργεί μια γέφυρα κι ένα σημείο αναφοράς για τη Νέα Ελληνική Λογοτεχνία. Ο εκδοτικός οίκος Όστρια γνωστός για την προσεκτική επιλογή και ανάδειξη αξιόλογων έργων, προσφέρει ένα ακόμη όμορφο βιβλίο με ποιοτικά άνθη και ενδιαφέροντα διηγήματα. Αν ψάχνετε για ένα Ανθολόγιο που θα φωτίσει την εορταστική και όχι μόνο περίοδο, το "ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ" είναι το ιδανικό δώρο για σας και όσους αγαπούν τα ποιοτικά βιβλία!



 
Στις σελίδες του 147 έως και 152, περιλαμβάνει ένα συνοπτικό Βιογραφικό λογοτεχνικών έργων μου και μέρος από το Διήγημά μου "Το παλαιό σπίτι" . 
Ένα Διήγημα που διαβάζεται ευχάριστα και από παιδιά Δημοτικού και από ενήλικες! Είμαι ευγνώμων για τις Εκδόσεις Όστρια με την σπουδαία και προσεγμένη τους εργασία και μετά χαράς παρέλαβα αυτό το Ανθολόγιο. 
Αναμένω και την κυκλοφορία του νέου βιβλίου μου "Στον χορό της φωτιάς" τις επόμενες ημέρες! 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ εύχομαι σε όλους τους καλούς αναγνώστες μας! Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός Ποιήτρια!