Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Νότα Κυμοθόη"Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα"

Νότα Κυμοθόη"Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα"


Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών, στον ιερό Παρθενώνα της Θεάς Αθηνάς, παγκόσμιο σύμβολο της Ελλάδας, βρίσκεται η λαμπρή προσωπικότητα του Προέδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα!..


Οι Έλληνες είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτήν την ιστορική επίσκεψη σε μια ιστορική περίοδο για τη χώρα μας, οπού ο ελληνικός πολιτισμός έχει μια παγκόσμια αναγνώριση. Το "ΑΕΙ Ο" αρχαίο ελληνικό φως, η αρχαία ελληνική φιλοσοφία και η Δημοκρατία οπού θεμελιώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα, αποτελεί ενδιαφέρον για μελέτη και γνώση όλης της ανθρωπότητας.
φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Εύχομαι να έρθει πάλι ο αξιαγάπητος Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την οικογένειά του και να περάσουν αξέχαστες διακοπές στην όμορφη χώρα μας!..
Μια χώρα που οφείλουν ν΄αγαπούν οι όσοι επιλέγουν να κατοικούν σε αυτήν και ιδιαίτερα όσοι κατοικούν στην ιερή πόλη της Θεάς Αθηνάς.
Ελπίζουμε να δούμε και τον ιερό Παρθενώνα σε πλήρη αναστήλωση!..
Ο Πρόεδρος Ομπάμα ξεναγείται στη συνέχεια στο Μουσείο της Ακρόπολης και ελπίζουμε να κατανοήσει την μεγάλη καταστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, τα οποία οφείλουν οι Βρετανοί να επιστρέψουν...
φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη(αποκεφαλισμένος Θεός Ιλισσός, στο Βρετανικό Μουσείο)
...
Τα νυν εκθέματα στο Μουσείο της Ακρόπολης αφήνουν εκστατικό τον κάθε επισκέπτη, άσχετα αν το Υπουργείο Πολιτισμού δεν ενδιαφέρεται για την...γλυπτική και την τέχνη, ώστε να υποστηρίξει τους Δημιουργούς για να υπάρχει συνέχεια...
φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη