Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα

Κείμενα, Ποίηση, Φωτογραφίες κι Έργα Τέχνης:Κυμοθόη Νότα
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Ζωγράφος© Nότα Κυμοθόη

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Νότα Κυμοθόη "Νέα βιβλία Ποίησης" 2023

Νότα Κυμοθόη "Νέα βιβλία Ποίησης" 2023

Τον Αύγουστο του 2023 από τις Εκδόσεις Όστρια εκδόθηκαν και κυκλοφόρησαν δυο σπουδαίες ποιητικές συλλογές που αξίζει να διαβαστούν και να μελετηθούν με προσοχή από τους λάτρεις της Νέας Ελληνικής Ποίησης.


Νότα Κυμοθόη "ΕΡΩ" Νέα Ελληνική Ποίηση

Το βιβλίο ΕΡΩ είναι αφιερωμένο στον Έρωτα, αυτόν τον αρχαίο Θεό, που δίχως αυτόν δεν υπάρχει συνέχεια ζωής. 
Ένα βιβλίο που έχει πολύ αγαπηθεί από την α' έκδοσή του το 1999, πάλι εκδόθηκε από τις εκδόσεις Όστρια αυτήν τη φορά, σε μια πολυτελή και αξιόλογη έκδοση και κυκλοφορεί για τους λάτρεις της καλής Ποίησης. Ένα βιβλίο λυρικής Ποίησης με νοήματα που ανοίγουν σειρά συζητήσεων πολλών θεμάτων, από την αρχαιότητα της Α΄ Αρχής του Α΄ Αιτίου έως τις ημέρες μας. Ροή γραφής σε όλο το βιβλίο με πλούσιο λεξιλόγιο και υψηλά νοήματα, που το καθιστούν άξιο να μπορεί να διαβαστεί χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη.
Το εξώφυλλο με τον τίτλο "Διοτίμα και Έρως" είναι  εικαστικό έργο ζωγραφικής της Ποιήτριας μικτής τεχνικής τρίπτυχο σε ξύλο, εμπνευσμένο από το βιβλίο αυτό! 

Νότα Κυμοθόη "Σύμπαντος δωρεά" Νέα Ελληνική Ποίηση 


Το βιβλίο "Σύμπαντος δωρεά" Νέα Ελληνική Ποίηση, είναι ένα σπουδαίο έργο ποιητικής γραφής με διαμάντια Ποίησης, από την ποιητική γραφή δημιουργίας της Ποιήτριας για να κατανοήσει ο αναγνώστης, την πορεία γραφής της από τα πρώτα της δημοσιεύματα. Η Ποίησή της διδάσκει αλλά και τέρπει τον κάθε αναγνώστη και ταυτόχρονα τον ταξιδεύει σε τόπους και χώρους που έζησε και δημιούργησε η Ποιήτρια. Διαβάζεται άνετα!
Το εξώφυλλο κοσμεί εικαστικό έργο ζωγραφικής με τίτλο "Ηλιοτρόπια" ελαιογραφία σε καμβά που  έχει ζωγραφίσει η Ποιήτρια!

Νota Kymothoe "Universe's bequest" Neohellenic Poetry

Το βιβλίο Nota Kymothoe "Universe's bequest" Neohellenic Poetry, είναι η μετάφραση στην αγγλική γλώσσα του βιβλίου Νότα Κυμοθόη "Σύμπαντος δωρεά" Νέα Ελληνική Ποίηση, από τον Aristaios Lykeiarxes (D.M.P.), που έχει αποδώσει τέλεια, όλα τα νοήματα της ποιητικής γραφής της Ποιήτριας, από την αρχική ελληνική γλώσσα στην αγγλική. Με ποιητική μαεστρία και ταπεραμέντο ώστε ο αναγνώστης της αγγλικής γλώσσας να κατανοήσει και να μελετήσει δείγματα γραφής, από το ποιητικό έργο της Ποιήτριας στα έως τώρα εκδοθέντα ποιητικά έργα της. Το βιβλίο αυτό στην αγγλική γλώσσα είναι μαζί με το βιβλίο στην ελληνική γλώσσα και ο αναγνώστης ωφελείται διπλά! Αποτελεί εργαλείο διδασκαλίας σε φροντιστήρια εκμάθησης αγγλικής και ελληνικής γλώσσας και είναι ωφέλιμο για τους μαθητές και σπουδαστές, διότι διδάσκει και έχει θέματα πολλά για συζήτηση και εργασίες.

Τα βιβλία μπορείτε να τα αναζητήσετε στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ και στα βιβλιοπωλεία:

  • ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ ΕΡΩ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ 
  • ISBN: 978-960-604-863-0 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΩΡΕΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ

ISBN: 978-960-604-850-0

LOOK FOR IT AT OSTRIA PUBLICATIONS or OSTRIA EDITIONS

NOTA KYMOTHOE UNIVERSE'S BEQUEST NEOHELLENIC POETRY

ISBN: 978-960-604-850-0

Kαλή ανάγνωση/Good reading